MOORD! MMA-vechter (33) opzettelijk vergiftigd Nieuws
Nieuws

MOORD! MMA-vechter (33) opzettelijk vergiftigd

MOORD! MMA-vechter (33) opzettelijk vergiftigd

Alexander Pisarev de Russische mixed martial arts (MMA) vechter werd eerder deze week dood aangetroffen in zijn appartement. Zijn vrouw ligt momenteel in het ziekenhuis na het eten van een giftige watermeloen, volgens een bericht van Daily Mail. Pisarev was slechts 33 jaar oud.

Direct na de aankondiging van de dood van de Rus ging het geruchten circuit los. De vechter zou vergiftigd zijn. "Alexander Pisarev stierf in zijn slaap en had geen chronische gezondheidsproblemen", vertelde een teamgenoot aan het Russische persbureau TASS. "Volgens eerdere berichten was zijn dood het gevolg van voedselvergiftiging."

De onderzoekscommissie van de Moskouse regio houdt vol dat er een forensisch onderzoek aan de gang is. Pisarev nam voor het laatst deel aan het Russisch Cagefighting Championship (RCC) begin 2020. Deze wedstrijd verloor hij in de eerste ronde van Maxim Usoyan.

Opzet

“Mijn broer, mijn vriend, mijn student je bent vermoord! Woorden kunnen de omvang van het verlies niet uitdrukken", schreef zijn teamgenoot op sociale media. “Alexander Pisarev is de standaard van vriendschap, fatsoen en moed van een Rus. Ik en wij zullen je missen!!! Rust zacht, onze broer."

Een salmonella-uitbraak in Noorwegen werd afgelopen augustus in verband gebracht met watermeloenen of dit een verband heeft met de doodsoorzaak van de Rus is nog niet bekend. Volgens berichten wordt er series gekeken naar de optie dat de watermeloen waar Pisarev aan stierf opzettelijk gif zou bevatten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws