Monsterknokker! Bodybuildster de ring in, wie durft? (video) Nieuws
Nieuws

Monsterknokker! Bodybuildster de ring in, wie durft? (video)

Monsterknokker! Bodybuildster de ring in, wie durft? (video)

Vrouwelijke bodybuilder Nataliya Kuznetsova is met recht een indrukwekkende dame. Naast ijzer pompen houdt zij ook van knokken en denkt volgens insiders erover de ring in te gaan.

Ze komt waarschijnlijk over als de vrouwelijke versie van Martyn Ford de giga grote bodybuilder, bokser en vriend van Glory kampioen Rico Verhoeven. Maar Nataliya is meer dan dan dat. Op haar 14e jaar begonnen met Bodybuilden maar kan ook nog wat in de ring.

Transformatie

Kuznetsova's lichaamstransformatie door de jaren heen heeft haar veel spiermassa opgeleverd. Ze wordt ook alom gerespecteerd vanwege haar kracht en arbeidsethos, die beide hebben geleid tot het breken van meerdere wereldrecords. Op 31-jarige leeftijd heeft ze ongelooflijk veel kracht op de deadlift en bankdrukken.

De Russische heeft wereldtitels voor armheffen, bankdrukken en deadlift in bezit, evenals de Europese titels voor bankdrukken en deadliften. Momenteel is ze ook de Europese kampioen bankdrukken en deadliften. Sinds 2019 is Kuznetsova niet meer actief in het wedstrijd bodybuilding en schijnbaar op zoek naar een volgende uitdaging.

Ook voor een potje knokken draait de Russische haar hand niet om. Zo was zij in 2017 al bezig met trainen in het kickboksen. Wat Nataliya betreft gaat ze een MMA of kickboksgevecht niet uit de weg. Maar wie durft?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws