Mohammed Jaraya Slaat FOG Jurylid Na Einde Gevecht Enfusion Zoetermeer Nieuws
Nieuws

Mohammed Jaraya Slaat FOG Jurylid Na Einde Gevecht Enfusion Zoetermeer

Mohammed Jaraya Slaat FOG Jurylid Na Einde Gevecht Enfusion Zoetermeer
Mohammed Jaraya Slaat FOG Jurylid Na Einde Gevecht Enfusion Zoetermeer

Ongewenst geweld

Dat Mohammed Jaraya zichzelf het afgelopen weekend niet erg populair heeft gemaakt binnen de vechtsport wereld en zich van zijn slechte kant heeft laten zien. Moge duidelijk zijn, het bewust slaan van officials zoals scheidsrechters en juryleden is uit den boze en zeker niet te toleren. Bovendien is het een slecht voorbeeld naar opkomende vechtsporters, daar waar veel sportscholen respect en eer hoog in het vaandel hebben staan. Laat staan voor de publieke opinie over vechtsporten.

Verliezen partij oorzaak

Jaraya stond op het Enfusion Event tegenover Redouan Laarkoubi gevochten werd in de gewichtsklasse tot 72,5 kilogram. Er was een groot geld bedrag gemoeid met de winst van de partij. Echter besloot de jury in het voordeel van Redouan Laarkoubi, iets wat Jaraya klaarblijkelijk niet kon waarderen en besloot verhaal te gaan halen bij de jury. Hij werd hierbij begeleid door zijn team die het jury oordeel niet echt waardeerde.

Hoofdjurylid ving de klappen op

Ziedend van woede toog Mohammed Jaraya dan ook naar het hoofdjurylid en na een korte discussie kreeg deze een paar slagen in het gezicht. Een verfoeilijke actie met gevolgen voor Mohammed Jaraya. Deze is namelijk ter plekke geschorst voor onbepaalde tijd (en zeker zolang het onderzoek loopt), het FOG heeft de zaak in onderzoek genomen en tot die tijd is het Jaraya niet toegestaan aan welk officieel gevecht dan ook mee te doen.

Niet bevordelijk voor het vechtsport imago

Er wordt al jaren hard gewerkt om het vechtsport imago uit het verdomhoekje te krijgen, vechtsporten worden helaas nog vaak gezien als zijnde beoefend door agressieve personen die zowel binnen als buiten de ring vechten. Ook worden veel vechtsporters onterecht vaak in het criminele hoekje gedrukt. Dit door enkele incidenten in het verleden. Helaas werkt een incident als dit niet mee aan het verbeteren van het imago, echter mag het ook niet bepalend zijn. en is het een uitzondering op de regel, dat het zonde is moge duidelijk zijn....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws