MMA-vechter zwaargewond bij wedstrijd in Amsterdam Nieuws
Nieuws

MMA-vechter zwaargewond bij wedstrijd in Amsterdam

MMA-vechter zwaargewond bij wedstrijd in Amsterdam

Een MMA-vechter is gisteravond zwaargewond geraakt bij een evenement welke in Amsterdam gehouden werd en online te volgen was. Diverse media onder andere AT5 en het AD melden het ongelukkige voorval. Wie de vechter is, is niet bekend gemaakt, het zou gaan om het LFL MMA evenement in de de Kromhouthal in Amsterdam Noord.

UPDATE 31-5-2021 om 18:00uur: Het zou gaan om MMA-vechter Samuel Haidari aldus een woordvoerder van de organisatie. Deze verloor via submission van de Belg Arthur Derycke.

Welke letsel de vechter geleden heeft is niet duidelijk, maar een medewerker die aanwezig was bij het evenement zegt dat het om een kaak fractuur zou gaan. Het evenement was het debuut voor de LFL organisatie welke werd gehouden onder toeziend oog van een officiële vechtsportbond.

Via stream was het evenement live te volgen via internet. De organisatie heeft zelf nog niets naar buiten gebracht ten tijden van publicatie van dit artikel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws