Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

Shane Manley, werd in zijn buik geschoten buik toen een gevecht uitbrak in een bar in Syracuse, New York (Amerika). De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten afgelopen weekend.

De MMA-vechter die als uitsmijter werkt bij de Orange Crate Brewing Company probeerde een gevecht tussen twee mannen af te breken. Toen hij tussenbeide kwam kreeg hij een klap tegen zijn achterhoofd. Even later hoorde hij een schot en voelde hij pijn in zijn buik. Toen hij naar beneden keek, zag hij bloed en realiseerde hij zich wat er was gebeurd.

,,Eerlijk gezegd dacht ik dat ik ergens door was geraakt," zegt tegen Syracuse.com. ,,Toen toen ik het bloed zag, wist ik dat ik was neergeschoten en raakte ik een beetje in shock." Klanten vluchtten de bar uit, net als de twee mannen die aan het vechten waren.

Bloed

Een collega bleef bij Manley en oefende druk uit op zijn wond tot de ambulance arriveerde. De 33-jarige werd met spoed naar het Upstate University Hospital gebracht. Daar werd hij geopereerd werd en nog steeds aan het herstellen is. Hij hoopt volgende week het ziekenhuis te kunnen verlaten.

Shane 'Super' Manley doet sinds 2010 mee aan mixed martial arts. Hij vocht in meerdere promoties, waaronder de Cage Titans Fighting Championships en Bellator. Voor de tragische schietpartij was hij van plan om in juli weer te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws