MMA vechter zwaargewond na aanval met vuurwapens en messen Nieuws
Nieuws

MMA vechter zwaargewond na aanval met vuurwapens en messen

MMA vechter zwaargewond na aanval met vuurwapens en messen
MMA vechter zwaargewond na aanval met vuurwapens en messen

De Afghaanse Mixed Martial Arts (MMA) vechter Ahmad Wali Hotak is gewond geraakt door een vuurwapen en mesaanval waarbij niet geïdentificeerde personen in hoofdstad Kabul zouden zijn betrokken.

Bronnen in de buurt van Hotak bevestigden dat het incident laat op zondagavond plaatsvond in het dorp Hussain Khel in het district Bagrami in Kaboel. De bronnen voegden verder toe dat de schutters in eerste instantie het vuur op Hotak opende, hem uit zijn auto haalden vervolgens mesteken toebrachten en hem mishandelden.

Buiten levensgevaar

De familieleden van Mr. Hotak zeggen dat hij nog steeds wordt behandeld in het Noodhospitaal in Kaboel en de artsen hebben gezegd dat zijn gezondheidstoestand bevredigend is. Geen enkele persoon of groep heeft tot nu toe de verantwoordelijkheid voor het incident opgeëist.

Volgens de bronnen hangt de aanval op Hotak samen met het feit dat hij onlangs onlangs teruggekeerd was uit de Verenigde Staten na het voltooien van zijn vijf maanden durende training. Hij zou vandaag naar Rusland vertrekken om te verschijnen in een gevecht tegen een Russische rivaal.

Bron: Khaamaa

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws