MMA-vechter PAKT man die wapen van agent wil jatten (video)
Home / Nieuws / MMA-vechter PAKT man die wapen van agent wil jatten (video)

MMA-vechter PAKT man die wapen van agent wil jatten (video)

Mark Anthony Gonzales, MMA-vechter was gisteren op weg naar BJJ-training toen hij een politieagent van de politie van San Antonio zag worstelen met een man op de grond. Tijdens het geworstel leek het alsof de verdachte naar het wapen van de agent reikte.

Toen Gonzales zag dat de agent het risico liep overweldigd te worden door de man die hij arresteerde, besloot deze zich bij de strijd aan te sluiten. De vrouw van Gonzales heeft alles op camera vastgelegd en je kunt het hierboven zien.

Bloeden

Evans lijkt uit het gezicht te bloeden. Gonzales en de agent worstelen om de controle over Evans te krijgen. Die op een gegeven moment lijkt te reiken naar het pistool van de agent, dat in zijn holster om zijn middel zit.

Gonzales en de agent zijn dan in staat om de armen van Evans volledig onder controle te krijgen en ze uiteindelijk achter zijn rug te boeien. Als Evans eenmaal geboeid is, vraagt de agent om versterking. Evans nu aangeklaagd voor poging tot het afpakken van een wapen van een agent. Hij is veroordeeld tot een borgsom van $ 101.000.

Bekijk ook

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Bekende UFC-vechter opgepakt vlak voor wedstrijd

UFC is op de hoogte van de recente situatie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page