MMA vechter Paddy Pimblett gaat veel geld verdienen! Nieuws
Nieuws

MMA vechter Paddy Pimblett gaat veel geld verdienen!

MMA vechter Paddy Pimblett gaat veel geld verdienen!

MMA vechter Paddy Pimblett gaat veel geld verdienen!

Grote Cage Warriors evenementen in Engeland

Cage Warriors heeft gisteren een paar evenementen aangekondigd die in Engeland zullen plaatsvinden. Cage Warriors 95 op 21 juli in Indigo in The O2 in London en Cage Warriors 96 op 1 september in Echo Arena in Liverpool.

Londen en Liverpool zijn twee serieuze sterke pijlers geworden voor MMA in Europa

Zo zei Cage Warriors President Graham Boylan in een persbericht. "Er komt ongelofelijk talent uit beide steden en onze evenementen worden daar elke keer beter. We zijn altijd op zoek naar grotere dingen en nemen grotere stappen om fans te geven wat ze willen, de beste Cage Warriors ervaring die we mogelijk kunnen bieden. Deze volgende twee shows zullen precies dat doen. "

Welke rol speelt Pimblett hier in?

De opvallende Britse vechter uit Liverpool staat klaar om Cage Warriors 96 te creeëren door het ondertekenen van het multi-fight contract om bij de organisatie te blijven. Er was enige verwachting dat de voormalige vedergewichtkampioen door de UFC zou worden weggehaald om deel te nemen aan het eerste evenement van de marktleider in Liverpool in mei, maar Pimblett ontkrachte dat eerder deze week tijdens The MMA Hour van Ariel Helwani.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws