MMA-vechter (16) MEPT volwassen kerel neer op straat (video)
Home / Nieuws / MMA-vechter (16) MEPT volwassen kerel neer op straat (video)

MMA-vechter (16) MEPT volwassen kerel neer op straat (video)

Alex Enlund, voormalig Cage Warriors kampioen deelde gisteren een video, van een 16-jarige jongen genaamd Alex die zichzelf met verve verdedigde, tegen een volwassen man die hem lastig viel. De boodschap van Enlund is duidelijk doe je kinderen op vechtsport.

In de video is te zien dat de man de jongen die eerst kalm blijft lastig valt. Echter als de man doorzet komt de knul in actie en toont zijn MMA en BJJ skills. De man gaat neer maar staat weer op, klaar voor nog een portie afstraffing.

Doe je kinderen op vechtsport

De hardleerse lastpak gaat weer neer tegen de jonge knokker. ,,Volwassen man probeerde 16-jarige meervoudig junior BJJ wereldkampioen aan te vallen”, schrijft Enlund over de jongen die een van zijn leerlingen is. ,,Alex toont kalmte, terughoudendheid en moed om met deze situatie om te gaan.”

,,Laat je kind vechtsporten en vechtsporten beoefenen. Het is onwaarschijnlijk dat ze de pestkop zullen worden vanwege de nederigheid die op matten wordt geleerd”, aldus Enlund die coach is bij Coach bij de bekende gym SBG South Shields in Engeland.

Bekijk ook

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

UFC kampioen bang voor pak slaag van ex-Glory’s Pereira (video)

Hij staat niet bepaalt te juichen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page