Artem Lobov: 'Conor McGregor is nog steeds lid van SBG' Nieuws
Nieuws

Artem Lobov: 'Conor McGregor is nog steeds lid van SBG'

Artem Lobov: 'Conor McGregor is nog steeds lid van SBG'
Artem Lobov: 'Conor McGregor is nog steeds lid van SBG'

In een exclusief interview met de website BJPenn sprak de boezemvriend van Conor McGregor, Artem Lobov geruchten tegen dat de Ier thuis basis SBG in Ierland zou hebben verlaten.

McGregor's trainingssessies in diverse Amerikaanse sportscholen hebben sommige leden van de MMA-gemeenschap ertoe gebracht te speculeren dat hij weg zou zijn bij SBG, zijn thuisbasis in Dublin, Ierland, en dat hij de mogelijkheden voor een nieuwe thuisbasis verkent.

Zijn goede vriend en trainingspartner Artem Lobov, verzekert dat dit niet het geval is. De afgelopen weken heeft voormalig UFC lichtgewicht en lichtgewicht kampioen Conor McGregor nogal wat tijd doorgebracht in de Verenigde Staten.

Top sportscholen

Tijdens zijn tijd op Amerikaanse bodem heeft hij trainingen ondergaan bij een aantal opmerkelijke sportscholen, waaronder een Amerikaanse Top Team-locatie in Atlanta, en Bas Rutten's Elite MMA in Californië.

Lobov verzekerd dat McGregor er niet aan denkt om weg te gaan bij zijn maten. Sterker nog hij zou zich daar juist gaan voorbereiden op eventuele aankomende gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws