Artem Lobov: 'Conor McGregor is nog steeds lid van SBG' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Artem Lobov: ‘Conor McGregor is nog steeds lid van SBG’

Artem Lobov: ‘Conor McGregor is nog steeds lid van SBG’

UFC vechter Artem Lobov staat open voor overstap richting boksen of kickboksen
Youtube

In een exclusief interview met de website BJPenn sprak de boezemvriend van Conor McGregor, Artem Lobov geruchten tegen dat de Ier thuis basis SBG in Ierland zou hebben verlaten.

McGregor’s trainingssessies in diverse Amerikaanse sportscholen hebben sommige leden van de MMA-gemeenschap ertoe gebracht te speculeren dat hij weg zou zijn bij SBG, zijn thuisbasis in Dublin, Ierland, en dat hij de mogelijkheden voor een nieuwe thuisbasis verkent.

Zijn goede vriend en trainingspartner Artem Lobov, verzekert dat dit niet het geval is. De afgelopen weken heeft voormalig UFC lichtgewicht en lichtgewicht kampioen Conor McGregor nogal wat tijd doorgebracht in de Verenigde Staten.

Top sportscholen

Tijdens zijn tijd op Amerikaanse bodem heeft hij trainingen ondergaan bij een aantal opmerkelijke sportscholen, waaronder een Amerikaanse Top Team-locatie in Atlanta, en Bas Rutten’s Elite MMA in Californië.

Lobov verzekerd dat McGregor er niet aan denkt om weg te gaan bij zijn maten. Sterker nog hij zou zich daar juist gaan voorbereiden op eventuele aankomende gevechten.

Bekijk ook

Verhoeven weigert gevecht tegen Badr! ‘Hij verliest te vaak’

Klare taal van Rico Verhoeven

PECH! Geschorste bokser zit het niet mee (video)

Wat een pech

Verliezen nekken 4 UFC-vechters! Knokkers op straat gezet

DE UFC kent geen genade

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page