MMA-ster Cyborg: 'UFC-vechtbaas blokkeerde belangrijke wedstrijd' Nieuws
Nieuws

MMA-ster Cyborg: 'UFC-vechtbaas blokkeerde belangrijke wedstrijd'

MMA-ster Cyborg: 'UFC-vechtbaas blokkeerde belangrijke wedstrijd'

Cris "Cyborg" Justino zegt dat UFC-baas Dana White een belangrijk gevecht tussen haar en Miesha Tate heeft geblokkeerd. De voormalige UFC-kampioen bantamgewicht in Tate is momenteel van plan om na een pensionering van vijf jaar terug te keren naar MMA.

Cyborg deelde deze week hoe de twee eigenlijk van plan waren om te worstelen in een Submission Underground-wedstrijd. Dat was totdat UFC-baas Dana White de pret stopte en het feest niet doorging. ,,Ik ben niet verrast", zei Cyborg in The Catch Up met Cris Cyborg & James Lynch.

Meer slachtoffers

,,Hij (White) wil niet dat dit gebeurt. Miesha wil nog een paar gevechten hebben, ze zegt dat dit niet het einde van de lijn is, nu kan ze de kans krijgen om dit gevecht in de toekomst te doen. Ze zei dat ze het heel leuk zou vinden om [het] te doen, maar je kent het verhaal. Dana wil niets met Cyborg te maken hebben. Maar ik geloof dat de fans in de toekomst misschien wel willen kijken. "

Cyborg en White kwamen lijnrecht tegenover elkaar waarna de Braziliaanse met ruzie vertrok bij de UFC. Cyborg en Tate zijn niet de enige slachtoffers van de UFC die de laatste tijd externe activiteiten verhinderen. Afgelopen week onthulde Georges St-Pierre hoe hij werd belet om deel te nemen aan een mogelijke bokswedstrijd met Oscar De La Hoya.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws