MMA-ster Cyborg: 'UFC-vechtbaas blokkeerde belangrijke wedstrijd' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-ster Cyborg: ‘UFC-vechtbaas blokkeerde belangrijke wedstrijd’

MMA-ster Cyborg: ‘UFC-vechtbaas blokkeerde belangrijke wedstrijd’

MMA-ster Cyborg: UFC-vechtbaas blokkeerde belangrijke wedstrijd

Cris “Cyborg” Justino zegt dat UFC-baas Dana White een belangrijk gevecht tussen haar en Miesha Tate heeft geblokkeerd. De voormalige UFC-kampioen bantamgewicht in Tate is momenteel van plan om na een pensionering van vijf jaar terug te keren naar MMA.

Cyborg deelde deze week hoe de twee eigenlijk van plan waren om te worstelen in een Submission Underground-wedstrijd. Dat was totdat UFC-baas Dana White de pret stopte en het feest niet doorging. ,,Ik ben niet verrast”, zei Cyborg in The Catch Up met Cris Cyborg & James Lynch.

Meer slachtoffers

,,Hij (White) wil niet dat dit gebeurt. Miesha wil nog een paar gevechten hebben, ze zegt dat dit niet het einde van de lijn is, nu kan ze de kans krijgen om dit gevecht in de toekomst te doen. Ze zei dat ze het heel leuk zou vinden om [het] te doen, maar je kent het verhaal. Dana wil niets met Cyborg te maken hebben. Maar ik geloof dat de fans in de toekomst misschien wel willen kijken. “

Cyborg en White kwamen lijnrecht tegenover elkaar waarna de Braziliaanse met ruzie vertrok bij de UFC. Cyborg en Tate zijn niet de enige slachtoffers van de UFC die de laatste tijd externe activiteiten verhinderen. Afgelopen week onthulde Georges St-Pierre hoe hij werd belet om deel te nemen aan een mogelijke bokswedstrijd met Oscar De La Hoya.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page