UFC-ster St-Pierre onthult speciale regels bokswedstrijd met De La Hoya - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-ster St-Pierre onthult speciale regels bokswedstrijd met De La Hoya

UFC-ster St-Pierre onthult speciale regels bokswedstrijd met De La Hoya

UFC-ster St-Pierre onthult speciale regels bokswedstrijd met De La Hoya

George St-Pierre onthulde de kleine wijzigingen die waren aangebracht voor zijn voorgestelde gevecht met bokslegende Oscar De La Hoya. De wedstrijd die niet tot wasdom kwam doordat UFC baas Dana White er voor ging liggen, zou onder speciale regels hebben plaats gehad.

De MMA-legende St-Pierre heeft de voorgestelde regels voor die bokswedstrijd onthuld, zo zou er zou in rondes van twee minuten worden gevochten, maar er was meer. ,,Het zouden grotere handschoenen zijn geweest, rondes van twee minuten, acht rondes”, onthulde St-Pierre.

Goed doel

,,Dus de voorwaarden waren anders om tegemoet te komen, om het meer op een show te laten lijken. Het is minder gevaarlijk. Een deel van de winst, een deel van onze gage, zou aan een goed doel zijn gegeven. Helaas is het niet gebeurd, maar het zou leuk zijn geweest. “

St-Pierre zal het waarschijnlijk niet meer opnemen tegen Oscar De La Hoya omdat ze de goedkeuring van de UFC niet konden krijgen. St-Pierre is net 40 geworden en als het gevecht door zou zijn gegaan, zou het zijn eerste bokswedstrijd zijn geweest. De La Hoya zou het ervaringsvoordeel hebben gehad, maar hij is al 48 en heeft in 13 jaar niet gevochten.

Bekijk ook

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page