Bekende kickboks promotor krijgt 10 jaar gevangenisstraf – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bekende kickboks promotor krijgt 10 jaar gevangenisstraf

Bekende kickboks promotor krijgt 10 jaar gevangenisstraf

Alexander Emelianenko die onder contract stond bij Oleg Raevsky

De voormalig kickboks en MMA promotor van onder andere topvechter Alexander Emelianenko krijgt 10 jaar gevangenisstraf voor drugshandel.

Oleg Raevsky oprichter van de inmiddels opgeheven Coliseum FC-promotie in Rusland werd in 2017 gearresteerd. Hij verscheen deze week voor de rechter en heeft na het bekennen van schuld een gevangenisstraf van 10 jaar gekregen zo meld RT.COM.

In de organisatie van Raevsky vocht onder andere de beruchte MMA-vechter en kickbokser Alexander Emelianenko, de broer van Fedor Emelianenko die grote successen boekte bij de Amerikaanse Bellator MMA organisatie.

Verraden

Raevsky werd in 2017 betrapt op de verkoop van 5,16 gram wit poeder, waarvan later werd vastgesteld dat dit cocaïne betrof. Zijn koper had al een overeenkomst gesloten met de lokale autoriteiten en de gecontroleerde transactie vond kort daarna plaats waardoor Raevsky in de val liep.

Ook werd er een groot geldbedrag aangetroffen en in beslag genomen. De politie nam ook drugshulpmiddelen in beslag, zoals een leren tas met een lepel, een weegschaal en een geladen pistool. Dit alles leidde er toe dat Raevsky de zware straf kreeg opgelegd.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page