Bekende kickboks promotor krijgt 10 jaar gevangenisstraf Nieuws
Nieuws

Bekende kickboks promotor krijgt 10 jaar gevangenisstraf

Bekende kickboks promotor krijgt 10 jaar gevangenisstraf
Bekende kickboks promotor krijgt 10 jaar gevangenisstraf

De voormalig kickboks en MMA promotor van onder andere topvechter Alexander Emelianenko krijgt 10 jaar gevangenisstraf voor drugshandel.

Oleg Raevsky oprichter van de inmiddels opgeheven Coliseum FC-promotie in Rusland werd in 2017 gearresteerd. Hij verscheen deze week voor de rechter en heeft na het bekennen van schuld een gevangenisstraf van 10 jaar gekregen zo meld RT.COM.

In de organisatie van Raevsky vocht onder andere de beruchte MMA-vechter en kickbokser Alexander Emelianenko, de broer van Fedor Emelianenko die grote successen boekte bij de Amerikaanse Bellator MMA organisatie.

Verraden

Raevsky werd in 2017 betrapt op de verkoop van 5,16 gram wit poeder, waarvan later werd vastgesteld dat dit cocaïne betrof. Zijn koper had al een overeenkomst gesloten met de lokale autoriteiten en de gecontroleerde transactie vond kort daarna plaats waardoor Raevsky in de val liep.

Ook werd er een groot geldbedrag aangetroffen en in beslag genomen. De politie nam ook drugshulpmiddelen in beslag, zoals een leren tas met een lepel, een weegschaal en een geladen pistool. Dit alles leidde er toe dat Raevsky de zware straf kreeg opgelegd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws