? | MMA ORGANISATIE: 'Liever staand sterven dan op je knieën te leven' Nieuws
Nieuws

? | MMA ORGANISATIE: 'Liever staand sterven dan op je knieën te leven'

? | MMA ORGANISATIE: 'Liever staand sterven dan op je knieën te leven'

Afgelopen woensdag 15 april organiseerde MMA-organisatie M1 Global de eerste van 4 events in april.

Het M-1 Global MMA-evenement genaamd 'Black Square Heroes', vond plaats in Minks, Wit-Rusland. In een lege arena vochten de vechters tegen elkaar, een mix van Kazachse, Oezbeekse en Tadzjiekse knokkers.

Volgens M-1 Global vond het evenement plaats onder de "strengste voorwaarden zoals bepaald door opgeleide artsen." Ze beweerden ook dat alle vechters en staf "werden getest en gecontroleerd op het coronavirus door kundige artsen.

M1-Global onverantwoord bezig?

De Wit-Russische president Alexander Loekasjenko die toestemming gaf voor het event en sceptisch is over het coronavirus zei begin april tegen een journalist; "Er zijn hier geen virussen. Heb je deze zien rondvliegen? Ik zie het ook niet. Het is beter om staand te sterven dan op je knieën te leven."

Loekasjenko heeft sindsdien gesuggereerd dat wodka en sauna's zouden dienen als het medicijn tegen COVID-19 en blijft events toestaan ​​met toeschouwers in de arena's. M-1 Global zal in april nog 3 evenementen houden, waaronder twee shows in Wit-Rusland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws