Zwaaien met geslachtsdeel: ‘geschorste MMA-vechter dient klacht in’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Zwaaien met geslachtsdeel: ‘geschorste MMA-vechter dient klacht in’

Zwaaien met geslachtsdeel: ‘geschorste MMA-vechter dient klacht in’

Zwaaien met geslachtsdeel: 'geschorste MMA-vechter dient klacht in'
Screenshot: McKenzie

Cody McKenzie heeft een andere versie van wat er gebeurde met betrekking tot de gebeurtenissen die ertoe hebben geleid dat hij een langdurige schorsing ontving van de Nevada Athletic Commission (NAC).

Vorige week woensdag kreeg de voormalige UFC-vechter een vier jaar durende schorsing opgelegd vanwege een incident dat op 14 september 2018 plaatsvond. Hij leverde een nep-urinemonster in bij de ant-doping commissie kort voordat hij de MMA-kooi in wilde lopen voor zijn gevecht op een Tuff-N-Uff evenement in Las Vegas.

Officials van de anti-doping commissie wilde dat McKenzie vijf minuten voor zijn gevecht een urine monster inleverde. Dit was tegen het zere been van de vechter die zich aan het voorbereiden was voor zijn partij.

Weigeren om te plassen

“Ze zeiden dat als ik niet vlak voor mijn gevecht in een beker zou plassen dit gevolgen zou hebben, ik kon niet plassen. Ik ben was  het warmlopen voor mijn gevecht. ” Vertelde McKenzie aan de pers.

Volgens McKenzie haalde een commissie lid zij geslachtsdeel te voorschijn en begon daar mee zijn richting op te zwaaien, terwijl hij riep dat het plassen in een bekertje toch niet zo moeilijk moest zijn.

Geen gevolgen

De vechter beweert dat er meerdere getuigen in de zaal waren, allen aangesloten bij de commissie, die de acties van de ambtenaar zagen. Daarom verwacht McKenzie niet dat de commissie iets aan de situatie zal doen ondanks het feit dat hij verschillende klachten via e-mail heeft verzonden.

 

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page