ZUUR: MMA-vechter tikt op het verkeerde moment af (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

ZUUR: MMA-vechter tikt op het verkeerde moment af (video)

ZUUR: MMA-vechter tikt op het verkeerde moment af (video)
ZUUR: MMA-vechter tikt op het verkeerde moment af (video)

Stamp Fairtex verloor vandaag haar wedstrijd door submission. Echter bleef de vechter verwarring achter. Fairtex dacht dat de wedstrijd al afgelopen was en tikte af.

Op vrijdag promootte ONE Championship zijn derde spannende evenement in vele weken met ONE: Unbreakable 3 in Singapore. ONE-atoomgewicht Muay Thai en kickbokskampioen Stamp Fairtex en de debuterende Oekraïense Alyona Rassohyna stonden in de headliner.

Fairtex leek het gevecht te domineren. Maar in de laatste seconden van het gevecht kwam Fairtex echter in een guillotine-choke terecht. Echter dacht de vechtster dat het gevecht ten einde was en zij gewonnen had op punten.

Foutje bedankt

Om alvast haar iets te voorbarige winst te vieren tikte Fairtex op de groen. Het tekenen van overgave als een vechter in een choke vastzit. De scheidsrechter stopte het gevecht. En riep Rassohyna uit tot winnaar.

Dit veroorzaakte een woede uitbarsting bij Fairtex die er bij bleef gewonnen te hebben. Kijkers hadden de indruk dat Fairtex niet van plan was af te tikken. En dat ze geloofde dat het gevecht voorbij was

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/alistair-overeem-mijn-ufc-debuut-was-de-beste-ooit-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws