Wie wint Oliveira vs. Makhachev! UFC 280 wedkansen en voorspellingen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Wie wint Oliveira vs. Makhachev! UFC 280 wedkansen en voorspellingen

Wie wint Oliveira vs. Makhachev! UFC 280 wedkansen en voorspellingen

Twee titelgevechten staan ​​zaterdag bovenaan op UFC 280 morgenavond. Met in de headliner voormalig kampioen Charles Oliveira tegen nummer 4 gerangschikte Islam Makhachev. Die vechten voor de vacante lichtgewicht titel.

Makhachev, die al lang door veel MMA-analisten wordt gezien als een toekomstige kampioen, krijgt zijn eerste kans op de titel dankzij een reeks van 10 overwinningen. Maar om kampioen te worden, moet hij voorbij de als eerste gerangschikte Oliveira komen, die 11 opeenvolgende gevechten heeft gewonnen en de divisie sinds de eeuwwisseling domineert.

Dodelijk

De Rus Makhachev is een favoriet van 1.60, terwijl Oliveira op 2.35 als underdog wordt ingeschat.De 33-jarige Braziliaan is lange tijd een van de dominante grapplers in de sport geweest. Maar hij heeft er een dodelijke stand-up game aan toegevoegd, en overwon wat een wijdverbreide perceptie was van het onvermogen om tegenspoed te weerstaan.

ZET IN OP UFC 280 >>

Makhachev staat bekend om zijn snelheid in het worstelen en ground-and-pound in een stijl die velen doet denken aan zijn coach en mentor, Khabib Nurmagomedov, de voormalige kampioen die in 2020 met pensioen ging met een 29-0 record.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws