🎥 WALGELIJK: UFC baas Dana White 'woest' op scheidsrechter
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 WALGELIJK: UFC baas Dana White ‘woest’ op scheidsrechter

🎥 WALGELIJK: UFC baas Dana White ‘woest’ op scheidsrechter

Dana White noemde het scheidsrechters werk van Chris Tognoni walgelijk. Nadat een schijnbare fout het gevecht van Ed Herman vs Mike Rodriguez beïnvloedde.

Op zaterdag bij UFC op ESPN + 35 stonden Ed Herman en Mike Rodriguez tegenover elkaar in een wedstrijd die zou eindigen in een flinke controverse. Herman versloeg Rodriguez in de derde ronde van hun gevecht, maar daar is protest tegenaan getekend door het team van Rodriquez.

Domme fout

De eerste twee ronden gingen er hard aan toe en leken in het voordeel van Rodriquez. Toen de derde ronde aanbrak begon de ellende, toen Rodriquez een paar harde knieën op het lichaam van Herman plaatste. Herman ging neer en en scheidsrechter Chris Tognoni kwam tussenbeide.

Rodriguez maakte zich op om de overwinning te vieren voordat Tognoni om een time-out riep. Rodriquez zou Herman in de lies geraakt hebben. Bij nader onderzoek leek de knie niet in de buurt van de lies te zijn gekomen. Herman die vijf minuten de tijd kreeg om te herstellen en de ronde af te maken kon verder.

Dit heb ik nog noot gezien

In de derde had Rodriguez Herman opnieuw in de problemen toen hij een takedown verdedigde. Hij plaatst keer op keer een spervuur ​​van harde ellebogen op het hoofd van Herman. Rodriquez werd gedwongen af te tikken omdat Herman een kimura greep toepaste waaruit Rodriquez niet kon ontsnappen.

Het proces is nu aangetekend tegen de beslissing. UFC president Dana White veroordeelde de actie van de scheidsrechter en zegt te walgen. “Die jongen wint door knock-out, technische knock-out en verliest het gevecht. Het is een van de ergste dingen die ik ooit heb gezien, ” aldus White.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page