‘Vreselijk’: MMA-ster Alvarez in herkansing, ONE vs UFC-evenement – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Vreselijk’: MMA-ster Alvarez in herkansing, ONE vs UFC-evenement

‘Vreselijk’: MMA-ster Alvarez in herkansing, ONE vs UFC-evenement

'Vreselijk': MMA-ster Alvarez in herkansing, ONE vs UFC-evenement

Chatri Sityodtong, de grote baas van ONE Championship heeft een ‘rot gevoel’ overgehouden aan de diskwalificatie van Eddie Alvarez. Chatri zegt dat Alvarez en Iuri Lapicus zo snel mogelijk een herkansing wedstrijd zullen hebben.

Het ging helemaal verkeerd afgelopen woensdag tijdens het debuut van ONE Championship op TNT. Het was de eerste keer dat de grootste vechtsport organisatie uit Azië, te zien was op prime time in de Verenigde Staten. Om een goede indruk te maken haalde ONE voormalige UFC-kampioenen Demetrious Johnson en Eddie Alvarez uit het vet. Wat zo mooi had kunnen zijn eindigde in een drama voor ONE, Johnson verloor voor het eerst in zijn carrière. Alvarez kreeg een rode kaart en werd gediskwalificeerd, niet echt een beste eerste indruk.

Vreselijk

Dat Johnson en Alvarez faalde zit Chatri niet lekker en de reden is duidelijk beiden zijn publiekslievelingen in Amerika. Nu wil de ONE topman een tweede goede indruk maken door Lapicus en Alvarez op te roepen om zo snel mogelijk opnieuw te vechten. ,,In mijn wildste dromen had ik me nooit kunnen voorstellen dat ONE op TNT 1 zou debuteren met een DQ. Ik voel me vreselijk voor Iuri …”, schreef Chatri op Facebook.

Chatri feliciteerde Adriano Moraes met de overwinning op Demetrious Johnson als het ‘grootste vlieggewicht ter wereld’. De voormalige UFC 125 pond-kampioen zal volgens Chatri ‘beter, sneller en sterker dan ooit’ terugkomen.

ONE vs UFC-evenement

DE ONE baas feliciteerde Adriano Moraes met de overwinning op Demetrious Johnson als het ‘grootste vlieggewicht ter wereld’. Gezien de nadrukkelijke manier waarop Moraes zijn rivaal Johnson versloeg, voelt hij Chatri er een debat moet worden gevoerd over de vraag of de UFC-kampioenen hun ONE Championship-tegenhangers zouden verslaan. Chatri stelt dat er een ‘wereldkampioen vs. wereldkampioen’ ONE vs UFC-evenement moet komen.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page