Voormalig UFC kampioen Cain Velasquez terug in actie tegen Francis Ngannou Nieuws
Nieuws

Voormalig UFC kampioen Cain Velasquez terug in actie tegen Francis Ngannou

Voormalig UFC kampioen Cain Velasquez terug in actie tegen Francis Ngannou
Voormalig UFC kampioen Cain Velasquez terug in actie tegen Francis Ngannou

De terugkeer van Cain Velasquez naar de UFC is officieel. De voormalige zwaargewicht kampioen ontmoet geweldenaar Francis Ngannou in de headliner van UFC op ESPN 1 in februari.

Na geruchten eerder deze maand, heeft de UFC vandaag bevestigd dat Velasquez voor het eerst in meer dan twee jaar zal vechten wanneer hij Ngannou ontmoet.

UFC op ESPN 1 vindt plaats op 17 februari in Talking Stick Resort & Casino in Phoenix. De kaart wordt uitgezonden op ESPN na vroege prelims op ESPN +.

Dieptepunt

Ngannou boekte een cruciale overwinning tegen Curtis Blaydes tijdens UFC Fight Night 141 afgelopen november. Ngannou verloor van de toenmalige kampioen Stipe Miocic op UFC 220 in januari.

Met zijn carrière op een dieptepunt, had Ngannou, 32, slechts 45 seconden nodig om Blaydes te verslaan met een eerste ronde TKO om zichzelf weer op het goede spoor te zetten.

Vastgelopen

Het team van Velasquez liet eerder doorschemeren dat contract onderhandelingen met de UFC waren gestrand en dat dit zijn comeback verhinderde, maar nu lijkt het erop dat al die problemen zijn opgelost, waardoor de weg vrij is voor zijn terugkeer tegen Ngannou.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws