VIDEO: Ruziënde Khabib en Nate Diaz tussen publiek bij UFC 239 Nieuws
Nieuws

VIDEO: Ruziënde Khabib en Nate Diaz tussen publiek bij UFC 239

VIDEO: Ruziënde Khabib en Nate Diaz tussen publiek bij UFC 239
VIDEO: Ruziënde Khabib en Nate Diaz tussen publiek bij UFC 239

Khabib Nurmagomedov en Nate Diaz 'begonnen ruzie te maken' tijdens UFC 239 zaterdag, zegt UFC Baas Dana White.

Khabib Nurmagomedov en Nate Diaz "begonnen ruzie te maken" terwijl ze naar het UFC 239-evenement in Las Vegas keken. De UFC-baas Dana White zei dat ze binnen twee rijen van elkaar zaten, ruzie kregen, maar zei dat de bedrijfsbeveiliging tussenbeide kwam. "We hebben het afgehandeld."

Het is niet de eerste keer dat de lichtgewicht MMA-vechters ruzie met elkaar hebben, blijkbaar vechtend tijdens een World Series of Fighting-evenement in 2015. Diaz vecht tegen Anthony Pettis in UFC 241 in augustus, terwijl Nurmagomedov de lichtgewicht titel verdedigt tegen Dustin Poirier de maand daarop.

Snelste UFC knock-out ooit

Mochten ze allebei winnen, dan kunnen ze elkaar best wel bevechten. De UFC 239-show van zaterdag in Las Vegas liet de snelste knock-out zien die is opgetekend in de UFC-geschiedenis, Jorge Masvidal stormde letterlijk Ben Askren onderuit.

ZIE OOK>> Jorge Masvidal ramt Ben Askren knock-out

Een merkwaardig vijf-ronde licht zwaargewicht duel tussen Jon Jones en Thiago Santos, en een statementoverwinning van Amanda Nunes die Holly Holm in één ronde knock-out kreeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws