VIDEO: MMA-kampioen trapt been rivaal gruwelijk doormidden MMA Nieuws
MMA Nieuws

VIDEO: MMA-kampioen trapt been rivaal gruwelijk doormidden

VIDEO: MMA-kampioen trapt been rivaal gruwelijk doormidden

Dean Maxwell die afgelopen zaterdag meedeed aan het Urban Fight Night 24 in Milsons Point, Sydney, Australië. Heeft een wel heel nare ervaring opgedaan. Randall Rayment die tegen Maxwell vocht voor de titel, trapte het kuitbeen van zijn rivaal dwars doormidden.

Het jaar is nog niet echt begonnen of de eerste ernstige blessures in het MMA-vechten zijn al ontstaan. Een van de meest gevreesde wapens die worden ingezet zijn de kuit-schoppen. Dustin Poirier ontregelde UFC-legende Conor McGregor op deze manier in januari. De Ier hield er een nare blessure aan over en een als een ballon opgetrokken kuit welke weken aanhield.

Gruwelijke techniek

Aangezien de kuitschop effect sorteert gaan steeds meer vechters over tot het gebruiken van de techniek. Zo ook Rayment, deze trapte Maxwell dusdanig hard dat diens kuit knapte en het zwaargewicht schreeuwend van de pijn op het canvas landde.

Dat dit einde oefening betekende voor de wedtijd en Maxwell mag duidelijk zijn. Rayment kroonde zich tot kampioen met het verslaan van Maxwell, maar of deze daar een goed gevoel aan over houdt valt te betwijfelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws