VIDEO: MMA-kampioen trapt been rivaal gruwelijk doormidden
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VIDEO: MMA-kampioen trapt been rivaal gruwelijk doormidden

VIDEO: MMA-kampioen trapt been rivaal gruwelijk doormidden

VIDEO: MMA-kampioen trapt been rivaal dwars doormidden

Dean Maxwell die afgelopen zaterdag meedeed aan het Urban Fight Night 24 in Milsons Point, Sydney, Australië. Heeft een wel heel nare ervaring opgedaan. Randall Rayment die tegen Maxwell vocht voor de titel, trapte het kuitbeen van zijn rivaal dwars doormidden.

Het jaar is nog niet echt begonnen of de eerste ernstige blessures in het MMA-vechten zijn al ontstaan. Een van de meest gevreesde wapens die worden ingezet zijn de kuit-schoppen. Dustin Poirier ontregelde UFC-legende Conor McGregor op deze manier in januari. De Ier hield er een nare blessure aan over en een als een ballon opgetrokken kuit welke weken aanhield.

Gruwelijke techniek

Aangezien de kuitschop effect sorteert gaan steeds meer vechters over tot het gebruiken van de techniek. Zo ook Rayment, deze trapte Maxwell dusdanig hard dat diens kuit knapte en het zwaargewicht schreeuwend van de pijn op het canvas landde.

Dat dit einde oefening betekende voor de wedtijd en Maxwell mag duidelijk zijn. Rayment kroonde zich tot kampioen met het verslaan van Maxwell, maar of deze daar een goed gevoel aan over houdt valt te betwijfelen.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page