VIDEO: Jose Aldo verslaat Renato Moicano met wervelstorm van stoten Nieuws
Nieuws

VIDEO: Jose Aldo verslaat Renato Moicano met wervelstorm van stoten

VIDEO: Jose Aldo verslaat Renato Moicano met wervelstorm van stoten

Iets meer dan drie jaar geleden was Jose Aldo nog de spil van de vedergewichtdivisie, wat eindigde toen hij in zeven seconden werd verslagen door Conor McGregor.

Sinds het verlies van zijn vedergewicht titel aan McGregor, vroegen velen zich af of Aldo ooit nog zou terugkeren naar zijn oude vorm. Hij herstelde zich met een overwinning op Frankie Edgar, maar leed toen twee opeenvolgende gevechten vallen door TKO tegen Max Holloway.

Met het winnen van Holloway op een dergelijke dominante manier, borrelden veel vragen op in hoeverre Aldo zijn carrière aan het afbrokkelen was..

Terug aan de top

Aldo begon zijn weg terug naar de top met een TKO overwinning op Jeremy Stephens bij UFC op Fox 30 juli vorig jaar. Hij was op zoek op naar verder succes met die overwinning in het achterhoofd, toen hij afgelopen nacht de MMA-kooi instapte tegen Renato Moicano tijdens UFC Fortaleza.

LEES OOK: Jairzinho Rozenstruik maakt top debuut bij de UFC

Aldo en Moicano gelijkwaardig gelijk op te gaan. In de eerste ronde wisselden beide vechters een aantal stoten uit, waarbij ze de controle over de ronde niet echt overnamen. In ronde twee echter liet Aldo zijn superioriteit zien en versloeg Moicano met een ware wervelstorm van stoten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws