Jairzinho Rozenstruik ‘sloopt' tegenstander tijdens UFC debuut Nieuws
Nieuws

Jairzinho Rozenstruik ‘sloopt' tegenstander tijdens UFC debuut

Jairzinho Rozenstruik ‘sloopt' tegenstander tijdens UFC debuut
Jairzinho Rozenstruik ‘sloopt' tegenstander tijdens UFC debuut

Zaterdagavond 3 februari was het dan zover, het debuut van de Surinaamse MMA-vechter Jairzinho Rozenstruik bij de grootste MMA-organisate ter wereld de UFC, tijdens UFC Fortaleza, Brazilië.

Rozenstruik gekenmerkt als de 'underdog' stond tegenover Junior Albini. De Braziliaan Albini maakte zijn professionele MMA-debuut in augustus 2009.

In de volgende zeven jaar vocht hij vijftien keer en verzamelde een record van 13-2; 11 van zijn 13 overwinningen kwamen door onderbreking van de scheidsrechter. Hij maakte zijn debuut bij de UFC in 2017.

Nieuwkomer

De Surinaamse Rozenstruik tekende nog maar recent bij de UFC, de vechter staat onder contract bij Duello Sports Management die onder andere ook de Nederlandse Isis Verbeek vertegenwoordigt.

LEES OOK: Isis Verbeek tekent bij Invicta FC

Verbeek vecht na een korte kickboks carrière bij GLORY kickboxing, die haar niet echt de mogelijkheid gaven om te vechten, als MMA-vechter bij Invicta FC. Verbeek stond bij Rozenstruik in de hoek als mede coach.

Verliezer

Albini moest voor zijn eigen publiek in Fortaleza het onderspit delven tegen Rozenstruik die met zijn winst laat zien dat de UFC zwaargewicht divisie een vechter heeft toegevoegd om rekening mee te houden.

Rozenstuik wint door knock-out.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws