VIDEO: 'Israel Adesanya breekt UFC record met overwinning' Nieuws
Nieuws

VIDEO: 'Israel Adesanya breekt UFC record met overwinning'

VIDEO: 'Israel Adesanya breekt UFC record met overwinning'

Israël Adesanya gebruikte zijn kenmerkende takedown verdediging om gretige aanvaller Derek Brunson vroeg in de eerste ronde tijdens UFC 230 op afstand te houden, voordat hij het vier minuten en 51 seconden durende gevecht ten einde bracht.

De Nieuw-Zeelander uit Nigeria, ook wel de 'Last Stylebender' (15-0) genoemd, opende de hoofdkaart in Madison Square Garden, New York en deed wat hij beloofde te doen in de aanloop naar de wedstrijd.

Herstellen

Een wanhopige shoot naar het been van Adesanya werd tot in de perfectie afgeweerd, wat hem ertoe aanzette met een verwoestende knie Brunson (18-7) te raken en deze in neerwaartse spiraal te krijgen waar hij niet van kon herstellen.

Een paar strakke stoten en een head-kick voegden een blessure toe voor het einde van het gevecht en het had slechts een laatste stoot nodig om de scheidsrechter te overtuigen en in te grijpen om het gevecht te stoppen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws