VIDEO | Germaine de Randamie: 'Ik geef niks om wereldtitels' Nieuws
Nieuws

VIDEO | Germaine de Randamie: 'Ik geef niks om wereldtitels'

VIDEO | Germaine de Randamie: 'Ik geef niks om wereldtitels'
VIDEO | Germaine de Randamie: 'Ik geef niks om wereldtitels'

Ik ben tienvoudig wereldkampioen kickboksen, ik ben meerdere malen Europees kampioen, ik ben Nederlands kampioen. Ik heb genoeg titels zegt De Randamie tegen de website MMA junkie.

De Randamie staat later vandaag tegenover Raquel Pennington in Denver en was duidelijk toen men haar vroeg hoe zij over de UFC titel denkt.

“Het is een coole titel om te winnen, ik zal er niet om liegen. Het is mooi. Maar mij zorgen maken over de titel? Nee. Ik zou eerder de kampioen van mensen zijn ... Dan de UFC kampioen. Dus, win je de fans, win je vrijheid. “

Debuut winst

De Nederlandse heeft lange tijd niet meer deelgenomen aan gevechten bij de UFC. Haar overwinning op Holly Holm waar zij gelijk de titel pakte werd als controversieel gezien. Twee illegale stoten aan het einde van twee afzonderlijke ronden die ongestraft bleven door de scheidsrechter brachten haar de overwinning.

Blessure

In de tussentijd heeft ze een handoperatie ondergaan en is ze blijven werken als politieagent. Maar vergis u niet, in de kooi is ze nog steeds een van de allerbeste vrouwelijke vechters in de wereld en zal ze dat tegen Pennington ongetwijfeld willen laten zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws