VIDEO: De dag dat UFC-Kampioen Amanda Nunes werd gesloopt Nieuws
Nieuws

VIDEO: De dag dat UFC-Kampioen Amanda Nunes werd gesloopt

VIDEO: De dag dat UFC-Kampioen Amanda Nunes werd gesloopt

Amanda Nunes is beschreven als de beste vechter in de UFC bij de vrouwen, toch is zij in het verleden flink gesloopt door Cat Zingano.

Zaterdagavond tijdens UFC 245 krijgt Nunes de kans om iedereen eraan te herinneren hoe goed ze is, wanneer ze haar bantamgewicht-titel tegen de Nederlandse Germaine de Randamie verdedigt.

Op dit moment is Nunes de beste onder de dames ter wereld, met de vedergewicht titel ook op haar naam. Zingano, die Nunes in 2014 op UFC 178 versloeg, herinnert iedereen er graag aan dat ze Nunes 'brak' en dat ze ooit niet op haar best was.

Stoten regen

Nunes domineerden het gevecht, maar Zingano greep in de tweede ronde en in de derde haar kans en dwong ze de scheidsrechter om het gevecht te stoppen. Ellebogen en stoten regende het op Nunes met als gevolg dat boven het oog een flinke snee ontstond.

Sinds dat gevecht heeft de 31-jarige kampioen gemakkelijk haar volgende negen gevechten gewonnen, voorafgaand aan de partij tegen De Randamie dit weekend, en versloeg ze een aantal van de beste aller tijden. Wie zal zaterdag de winst pakken, Nunes of de Randamie?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws