Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 HELP: Bellator kampioen afgeslacht door brute tegenstander

🎥 HELP: Bellator kampioen afgeslacht door brute tegenstander

Zelden werd was een MMA-wedstrijd zo beladen als die tussen Ryan Bader en Vadim Nemkov. Het einde van de regeer periode van Bader is daar.

Toen de inmiddels voormalig licht zwaargewicht kampioen Ryan Bader tegen Vadim Nemkov in de kooi stapte, werd deze bruut welkom geheten. Nemkov schakelde Bader uit op zeer brute wijze.

Op de vlucht

Bellator 244 was het eerste verlies voor Ryan Bader sinds zijn UFC-ambtstermijn. Toen hij in januari 2016 werd verslagen door Anthony Johnson. Het ging er hard aan toe tussen Nemkov en Bader.

De eerste ronde leek voor Bader, maar in de tweede kwam de kracht van Nemkov naar boven. Een zware stoten regen volgde op een goed geplaatste high kick die Bader neerhaalde. Bader probeerde tevergeefs op te staan.

Stop het is genoeg

Op een bepaald moment leek hij te willen vluchten, maar ontkwam niet aan Nemkov. Deze liet een barrage van stoten los. Scheidsrechter Kerry Hatley zag genoeg en eindigde de wedstrijd.

Met het verslaan van Bader mag Nemkov zich de nieuwe kampioen noiemen. Bader heeft nog steeds de zwaargewicht titel van Bellator. Bellator 244 vond vrijdag plaats in de Mohegan Sun Arena.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page