? HELP: Bellator kampioen afgeslacht door brute tegenstander MMA Nieuws
MMA Nieuws

? HELP: Bellator kampioen afgeslacht door brute tegenstander

? HELP: Bellator kampioen afgeslacht door brute tegenstander

Toen de inmiddels voormalig licht zwaargewicht kampioen Ryan Bader tegen Vadim Nemkov in de kooi stapte, werd deze bruut welkom geheten. Nemkov schakelde Bader uit op zeer brute wijze.

Op de vlucht

Bellator 244 was het eerste verlies voor Ryan Bader sinds zijn UFC-ambtstermijn. Toen hij in januari 2016 werd verslagen door Anthony Johnson. Het ging er hard aan toe tussen Nemkov en Bader.

De eerste ronde leek voor Bader, maar in de tweede kwam de kracht van Nemkov naar boven. Een zware stoten regen volgde op een goed geplaatste high kick die Bader neerhaalde. Bader probeerde tevergeefs op te staan.

Stop het is genoeg

Op een bepaald moment leek hij te willen vluchten, maar ontkwam niet aan Nemkov. Deze liet een barrage van stoten los. Scheidsrechter Kerry Hatley zag genoeg en eindigde de wedstrijd.

Met het verslaan van Bader mag Nemkov zich de nieuwe kampioen noiemen. Bader heeft nog steeds de zwaargewicht titel van Bellator. Bellator 244 vond vrijdag plaats in de Mohegan Sun Arena.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws