Uit pensioen: Conor McGregor hint naar UFC terugkeer Nieuws
Nieuws

Uit pensioen: Conor McGregor hint naar UFC terugkeer

Uit pensioen: Conor McGregor hint naar UFC terugkeer
Uit pensioen: Conor McGregor hint naar UFC terugkeer

Conor McGregor lijkt zijn sensationele UFC-comeback te hebben aangekondigd.

McGregor heeft sociale media flink vandaag flink op stelten gezet, toen hij een belangrijke hint gaf over wanneer hij zijn sensationele terugkeer naar UFC zal maken, reageerde fans massaal. De Ierse superster, 31, is niet meer in actie geweest sinds zijn verbluffende nederlaag tegen Khabib Nurmagomedov op UFC 229 in oktober vorig jaar.

Uit pensioen: Conor McGregor hint naar UFC terugkeer

Maar McGregor heeft zijn stilte op Twitter verbroken door een locatie en datum te tweeten. Hij plaatste: "Dublin, 14 december." De datum die door McGregor op sociale media is geplaatst, valt samen met UFC 245, die zal worden gehouden in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Niet voor de titel

Tegen wie McGregor eventueel zal vechten blijft de vraag, als het überhaupt doorgaat en McGregor weer eens niet een van zijn plaagstootjes uitgedeeld heeft om de boel op scherp te zetten. Zijn aartsvijand Khabib heeft al aangegeven niet tegen McGregor te gaan vechten.

Andere namen passeren de revue en het lijkt niet logisch dat de UFC McGregor gelijk een kans op een titelgevecht geeft maar hem eerst in een gevecht zal plaatsen tegen een andere tegenstander. Tijdens UFC 245 zal ook de Nederlandse Germaine de Randamie te zien zijn die de huidige UFC wereldkampioen Amanda Nunes zal uitdagen voor haar titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws