UFC zet voormalig middengewicht kampioen Anderson Silva aan de kant MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC zet voormalig middengewicht kampioen Anderson Silva aan de kant

UFC zet voormalig middengewicht kampioen Anderson Silva aan de kant
UFC zet voormalig middengewicht kampioen Anderson Silva aan de kant

Anderson Silva had nog één gevecht over in zijn contract met de UFC. Toch scheidden de wegen tussen de vechter en de organisatie zich.

Voormalig UFC middengewicht koning Anderson Silva is vrij om te tekenen met andere MMA-organisaties. Vandaag werd bekend dat zijn laatste gevecht op zijn UFC van de baan is. Na zijn recente nederlaag in Las Vegas op 31 oktober, zei Silva klaar te zijn met vechten.

Einde carrière

Hij veranderde zijn deuntje echter een dag later en bracht een verklaring uit. "Silva is nog steeds onbeslist of hij zal blijven vechten", melden bronnen. UFC president Dana White ontkende eerder vandaag dat Silva zijn biezen moest pakken. Enkele uren later bevestigde White het nieuws.

Silva, 45, is een van de beste vechters die ooit de UFC achthoek betrad. Het record voor de meeste UFC-overwinningen op rij en regerend als middengewicht kampioen tussen 2006 en 2013. Silva sluit zijn UFC carrière af met een record van 17-7.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws