Bekende UFC-vechters uit elkaar gehaald tijdens ruzie (video) Nieuws
Nieuws

Bekende UFC-vechters uit elkaar gehaald tijdens ruzie (video)

Bekende UFC-vechters uit elkaar gehaald tijdens ruzie (video)

UFC kampioen weltergewicht Kamaru Usman en rivaal Jorge Masvidal moesten worden gescheiden na een flinke ruzie.

Usman en Masvidal, die genoemd zijn als potentiële toekomstige tegenstanders, kwamen elkaar tussen radio-interviews tegen. Usman lokte Masvidal uit en zei herhaaldelijk "doe iets".

De twee hebben vijandigheden uitgewisseld op sociale media en in de pers, maar dit is de eerste keer dat ze oog in met elkaar stonden. "Je hebt stoere praat," zei Usman.

Kom maar op

Masvidal wees naar het gips aan de linkerhand van Usman, deze kampt momenteel met een duimblessure die voortvloeit uit zijn UFC 245-overwinning op Colby Covington vorige maand. "Je hebt gips om bitch, zei Masvidal. "Jij hebt geluk. Dat is de enige reden waarom er niets gebeurt. "

Er wordt gezegd dat Masvidal de grootste kanshebber is voor de titel van Usman. Terwijl over Conor McGregor is gesproken als een mogelijke tegenstander voor Masvidal. UFC-president Dana White zegt dat hij liever zou hebben dat McGregor tegen de lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov vecht en Masvidal tegenover Usman staat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws