UFC-vechters belanden in ziekenhuis na felle knokpartij Nieuws
Nieuws

UFC-vechters belanden in ziekenhuis na felle knokpartij

UFC-vechters belanden in ziekenhuis na felle knokpartij
UFC-vechters belanden in ziekenhuis na felle knokpartij

Dan Hooker, Paul Felder zijn beide in het ziekenhuis opgenomen na hun UFC op ESPN + 26 'Fight of the Night' in Nieuw Zeeland.

Het is niet verrassend dat Dan Hooker en Paul Felder beiden na hun UFC gevecht naar een ziekenhuis werden vervoerd. En dat deden ze samen. Na een slopende vijf-ronde wedstrijd die eindigde met Hooker (20-8 MMA, 10-4 UFC) die won van Felder (17-5 MMA, 9-5 UFC), waren beide mannen medisch gezien gesloopt.

Slopers

In het gedenkwaardige gevecht was geen tekort aan schade verdeeld in de matchup van 25 minuten. Felder zijn oog was bijna gesloten binnen de eerste zeven minuten van het gevecht, terwijl Hooker te maken had met een kaakprobleem in de vierde en vijfde ronde.

Beide mannen drongen de pijn echter terug en bereikten de laatste bel. Na het gedenkwaardige gevecht waar beiden alles eruit probeerde te halen, poseerde de vechters voor een klassieke ziekenhuisfoto, waaruit blijkt er niets anders dan respect is tussen Hooker en Felder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws