UFC VECHTER WIL ADRES TEGENSTANDER: ‘Ik haal hem thuis op’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC VECHTER WIL ADRES TEGENSTANDER: ‘Ik haal hem thuis op’

UFC VECHTER WIL ADRES TEGENSTANDER: ‘Ik haal hem thuis op’

Paulo Costa zegt de UFC hem het adres van Israel Adesanya te sturen. Zodat hij Adesanya het contract kan laten ondertekenen om te vechten.

Sinds Paulo Costa, Yoel Romero versloeg tijdens UFC 241, werd verwacht dat hij tegen de winnaar van Robert Whittaker vs. Adesanya zou strijden bij UFC 243. Costa liep een biceps-blessure op en Adesanya vocht tegen Romero en won de partij.

Costa heeft de indruk dat Adesanya hem ontwijkt en zegt dat de middengewicht kampioen het contract niet zal ondertekenen. “Stuur me de fucking locatie van zijn huis en ik zal hem nu zijn fucking shit contract laten ondertekenen! Buig je knieën voor KoB ‘, schreef Costa op Twitter.

Haat

De coach van Paulo Costa, Eric Albaraccin, gelooft ook dat een gevecht tussen de twee het beste middengewicht titelgevecht in de geschiedenis zou zijn. “Paulo Costa vs Adesanya wordt het grootste middengewicht titelgevecht in de geschiedenis. Deze twee haten elkaar, ‘zei Albarracin.

Paulo Costa is momenteel ongeslagen als prof. Hij heeft ook knock-out overwinningen op Uriah Hall en Johny Hendricks. Israel Adesanya verdedigde ondertussen zijn titel met succes de laatste keer met de overwinning op Romero. Hij won de onbetwiste titel met een knock-out overwinning op Whittaker bij UFC 243.

Bekijk ook

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Topfit: Badr Hari scherp, training betaald zich uit

Na zijn laatste wedstrijd afgelopen december kreeg de topkickbokser flink wat commentaar over zich heen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page