UFC VECHTER WIL ADRES TEGENSTANDER: 'Ik haal hem thuis op'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC VECHTER WIL ADRES TEGENSTANDER: ‘Ik haal hem thuis op’

UFC VECHTER WIL ADRES TEGENSTANDER: ‘Ik haal hem thuis op’

Paulo Costa zegt de UFC hem het adres van Israel Adesanya te sturen. Zodat hij Adesanya het contract kan laten ondertekenen om te vechten.

Sinds Paulo Costa, Yoel Romero versloeg tijdens UFC 241, werd verwacht dat hij tegen de winnaar van Robert Whittaker vs. Adesanya zou strijden bij UFC 243. Costa liep een biceps-blessure op en Adesanya vocht tegen Romero en won de partij.

Costa heeft de indruk dat Adesanya hem ontwijkt en zegt dat de middengewicht kampioen het contract niet zal ondertekenen. “Stuur me de fucking locatie van zijn huis en ik zal hem nu zijn fucking shit contract laten ondertekenen! Buig je knieën voor KoB ‘, schreef Costa op Twitter.

Haat

De coach van Paulo Costa, Eric Albaraccin, gelooft ook dat een gevecht tussen de twee het beste middengewicht titelgevecht in de geschiedenis zou zijn. “Paulo Costa vs Adesanya wordt het grootste middengewicht titelgevecht in de geschiedenis. Deze twee haten elkaar, ‘zei Albarracin.

Paulo Costa is momenteel ongeslagen als prof. Hij heeft ook knock-out overwinningen op Uriah Hall en Johny Hendricks. Israel Adesanya verdedigde ondertussen zijn titel met succes de laatste keer met de overwinning op Romero. Hij won de onbetwiste titel met een knock-out overwinning op Whittaker bij UFC 243.

Bekijk ook

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page