UFC-vechter Thiago Santos knie compleet kapot getrapt Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Thiago Santos knie compleet kapot getrapt

UFC-vechter Thiago Santos knie compleet kapot getrapt
UFC-vechter Thiago Santos knie compleet kapot getrapt

Het vergt heel wat durf en moed om een MMA-gevecht aan te gaan met alle risico's van dien.

Zo ook afgelopen zaterdag waar Thiago Santos tegenover Jon Jones stond in een wedstrijd op UFC 239, niet vermoedend dat dit zijn laatste voor een lange tijd zou zijn. Een MRI onthult dat de knie van Thiago Santos er zeer slecht aan toe is. Hij mag tot einde jaar niet vechten.

Santos zei dat hij zijn knie geblesseerd had in de eerste ronde van het gevecht afgelopen zaterdag in de T-Mobile Arena. Replays toonde hem ongewoon bewegen na een trap, en daarna bleek zijn linkerbeen uit te delen tijdens momenten van het gevecht.

Totaal kapot getrapt

Artsen vermoeden dat hij misschien ook zijn rechterknie heeft geblesseerd, waaraan Santos werd geopereerd voorafgaand aan zijn moedige optreden tegen Jones. In het gevecht met Jones is er weinig over gebleven van de knie waar diverse banden en ook de meniscus blijken te zijn afgescheurd.

Ondanks zijn blessures ging Santos toch de strijd aan met Jones en wist verschillende harde slagen te behalen. Aan het einde van het 25-minuten durende gevecht gaf een jurylid hem een ​​score van 48-47, de overige twee juryleden gaven het voordeel aan Jones, die de nipte overwinning mee naar huis nam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws