UFC vechter knokte door ondanks gebroken kaak (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC vechter knokte door ondanks gebroken kaak (video)

UFC vechter knokte door ondanks gebroken kaak (video)

Het blijkt dat tijdens UFC 251 van afgelopen weekend een echte bikkel in de MMA kooi stond. Davey Grant vocht door ondanks een gebroken kaak.

Nadat zijn kaak vroeg in de strijd op twee plaatsen was gebroken, vocht de Britse bantamgewicht ‘Dangerous’ Davey Grant (12-4, 2 KOs 8 Sub) zich een weg terug om Martin Day (8-4) uit te schakelen bij UFC 251: Usman vs Masvidal afgelopen weekend.

“Plotseling kon ik mijn tanden op elkaar zetten. Toen ik aan het einde van de eerste ronde terugging naar mijn hoek, kon ik niet eens echt verstaan ​​wat ze zeiden, omdat ik meer geïnteresseerd was in het tegen elkaar drukken van mijn tanden en kijken of ik op de een of andere manier mijn kaak kon repareren! “

Tegenvaller

“Het is absoluut een tegenvaller, zo’n schade zo vroeg in een gevecht oplopen, maar wat kun je doen? Stoppen is nooit een optie. Je moet er gewoon doorheen werken. Ik ging naar Abu Dhabi om oorlog te voeren en de fans te geven wat ze wilden. De gebroken kaak veranderde mij niet van gedachten. “

‘Ik kwam uit het gevecht met een kaak die op twee plaatsen was gebroken en een gebroken neus. Een breuk was aan de bovenkant van de linkerkant van de kaak, net onder het oor en de andere was door de punt van de kaak aan dezelfde kant.”

Alles past weer

“De chirurgen zeiden echter dat alle breuken mooi en schoon waren en dat ze alles weer in elkaar konden zetten met alleen een plaat en schroeven, ik heb geen draden of iets anders nodig. Ik ben gewoon blij dat mijn tanden nu weer bij elkaar passen.”

Het doorzetting vermogen en de explosieve overwinning leverden Grant een $ 50.000 ‘Performance of the Night’ bonus op van UFC-president Dana White.

Bekijk ook

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page