Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter Jon Jones doping vrij verklaard

UFC-vechter Jon Jones doping vrij verklaard

Vandaag heeft de California State Athletic Commission aangekondigd dat Jones meerdere drugtests heeft doorstaan ​​die werden uitgevoerd door de commissie en het Amerikaanse Anti-Doping Agentschap.

Het meest opvallend aan Jones ‘negatief was de afwezigheid van M3-metaboliet en oraal turinabol, dat de katalysator was voor de last-minute verplaatsing van UFC 232 van Nevada naar Californië.

LEES OOK: UFC verplaatst event voor Jon Jones

Jones versloeg Gustafssson via derde ronde TKO op UFC 232 en heroverde hiermee de UFC light zwaargewicht titel. Hij is voorlopig gepland om die titel te verdedigen tegen Anthony Smith op 2 maart bij UFC 235.

Vrijspraak

Maar Jones zal eerst moeten worden vrijgesproken door de Nevada Athletic Commission tijdens een hoorzitting in Las Vegas op 29 januari, om te kunnen vechten.

Bekijk ook

Bevestigt: Robert Whittaker vs. Israël Adesanya op UFC 243

Het lijkt erop dat de langverwachte strijd tussen Whittaker (20-4 MMA, 11-2 UFC) en Adesanya (17-0 MMA, 6) -0 UFC), de headliner van het UFC 243 event zal zijn.

MMA-vechter Reinier de Ridder: Kans op ONE Championship titel

Als het aan ONE Championship ligt krijgt de Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder binnen afzienbare tijd een kans op de wereldtitel.

UFC-wereldkampioen Henry Cejudo beland in ziekenhuis

De sinds kort UFC-wereldkampioen in twee gewichtklassen, Henry Cejudo is opgenomen in het ziekenhuis.