UFC-vechter is er helemaal klaar mee, stopt uit frustratie Nieuws
Nieuws

UFC-vechter is er helemaal klaar mee, stopt uit frustratie

UFC-vechter is er helemaal klaar mee, stopt uit frustratie
UFC-vechter is er helemaal klaar mee, stopt uit frustratie

Het lijkt erop dat Bobby Green er klaar mee is na 34 professionele mixed martial arts-gevechten. Green kondigde zijn pensionering aan na een omstreden verlies tegen Drakkar Klose op UFC op Fox 31 in Milwaukee afgelopen zaterdagavond.

Green was duidelijk gefrustreerd door de score uitslag van zijn gevecht waarbij hij zijn tegenstander versloeg met een 92-tegen-58 telling (stoten). Althans dat dacht hij.

'Ik dacht dat ik gewonnen had, maar ik heb te maken met een slechte jury. Ik denk dat ik klaar ben. Ik ga met pensioen, "zei Green in een video op zijn Instagram-account. Ik ga me concentreren op mijn kinderen, me concentreren op hun opvoeding. "

Pensioen

"Ik stopte veel tijd in deze sport. Ik ga met pensioen. Ik wil niet langer te maken hebben met de slechte jury's en hun beslissingen, of een deel van de levensstijl die daarbij hoort. "

"Ik wil jullie allemaal bedanken voor je steun. Ik zal al mijn sociale media verwijderen en ik ben klaar. Maar heel erg bedankt; Ik hoop dat ik iemand heb geïnspireerd om iets te doen. Het is een eer en een zegen om dit te hebben gedaan. "

Geen succes

Green won slechts één keer in zijn laatste zes UFC-optredens na het begin van zijn loopbaan bij de UFC. King bereikte een record van 24-9-1 in de loop van zijn vecht carrière bij organisaties zoals Strikeforce, King of the Cage and Affliction.

Hij boekte overwinningen op onder meer Josh Thomson, Erik Koch, James Krause en Daron Cruickshank, maar is er klaar mee. Inmiddels heeft Green als zijn social media accounts verwijderd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws