Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter Brian Ortega daagt de Iraanse Hulk uit (video)

UFC-vechter Brian Ortega daagt de Iraanse Hulk uit (video)

De 27-jarige powerlifter Sajad Gharibi, die bekend staat als de “Iraanse” Hulk lijkt een tegenstander te hebben.

Als het aan de UFC-ster Brian Ortega ligt neemt hij binnenkort de MMA-handschoenen op tegen de Iraniër. Ortega verloor dan wel zijn partij tegen vedergewicht-kampioen Max Holloway, maar hij schuwt geen grotere uitdaging dan het leven.

In een video interview met TMZ maakte Ortega duidelijk dat hij bereid zou zijn om de kolos in de kooi te verwelkomen. Natuurlijk lijkt dit nooit te gaan gebeuren, al is het alleen maar om het lichaamsgewicht verschil.

David tegen Goliath

“Natuurlijk zul je me in het begin gewoon als een verdomde kleine chihuahua zien die een reus probeert te verscheuren,” zei Ortega terwijl hij met TMZ Sports sprak.

LEES OOK >> Iraanse Hulk tekent MMA-contract

Wat de Iraanse Hulk betreft, het lijkt erop dat we zullen moeten wachten tot 2020 om hem binnen de kooi in actie te zien voor zijn MMA-debuut. Hij zal naar verluidt eerst geconfronteerd worden met een nog onbekende Braziliaanse tegenstander.

Bekijk ook

Wederom ex UFC-vechter aangeklaagd voor kindermisbruik

Er zijn zware strafrechtelijke aanklachten ingediend tegen voormalig UFC-vechter Abel Trujillo.

UFC naar Africa: ‘Animo genoeg’ volgens Kamaru Usman

Als het aan enkele van de UFC-vechters ligt met een Afrikaanse achtergrond komt de Amerikaanse organisatie naar het continent waar hun roots liggen.

UFC Nieuws: Henry Cejudo en Urijah Faber beginnen strijd via Twitter

Fans over de hele wereld waren zeer verheugd om voormalig WEC-kampioen Urijah Faber een triomfantelijke terugkeer naar MMA te zien maken.