Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-vechter Brian Ortega daagt de Iraanse Hulk uit (video)

UFC-vechter Brian Ortega daagt de Iraanse Hulk uit (video)

De 27-jarige powerlifter Sajad Gharibi, die bekend staat als de “Iraanse” Hulk lijkt een tegenstander te hebben.

Als het aan de UFC-ster Brian Ortega ligt neemt hij binnenkort de MMA-handschoenen op tegen de Iraniër. Ortega verloor dan wel zijn partij tegen vedergewicht-kampioen Max Holloway, maar hij schuwt geen grotere uitdaging dan het leven.

In een video interview met TMZ maakte Ortega duidelijk dat hij bereid zou zijn om de kolos in de kooi te verwelkomen. Natuurlijk lijkt dit nooit te gaan gebeuren, al is het alleen maar om het lichaamsgewicht verschil.

David tegen Goliath

“Natuurlijk zul je me in het begin gewoon als een verdomde kleine chihuahua zien die een reus probeert te verscheuren,” zei Ortega terwijl hij met TMZ Sports sprak.

LEES OOK >> Iraanse Hulk tekent MMA-contract

Wat de Iraanse Hulk betreft, het lijkt erop dat we zullen moeten wachten tot 2020 om hem binnen de kooi in actie te zien voor zijn MMA-debuut. Hij zal naar verluidt eerst geconfronteerd worden met een nog onbekende Braziliaanse tegenstander.

Bekijk ook

Voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Rashad Evans stopt ermee

UFC-veteraan Rashad Evans wil comeback maken

Voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Rashad Evans 2019 heeft naar verluidt afscheid genomen van de UFC.

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.