UFC-ster Tony Ferguson tegen rivaal: ‘ik vecht niet als…’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster Tony Ferguson tegen rivaal: ‘ik vecht niet als…’

UFC-ster Tony Ferguson tegen rivaal: ‘ik vecht niet als…’

Tony Ferguson is er alles aan gelegen dat zijn gevecht dit weekend doorgaat tegen Charles Oliveira. De Amerikaan wijst de Braziliaan er op dat deze beter zijn wedstrijd gewicht kan halen. Anders vecht Ferguson niet.

Een duidelijkere signaal kan Tony Ferguson niet afgeven aan zijn tegenstander, haal je gewicht of je kunt fluiten naar het gevecht. In het co-main event van UFC 256 keert Ferguson terug naar de Octagon tegen Oliveira. Het is een zeer intrigerende wedstrijd en Tony Ferguson moet ongetwijfeld winnen als hij een van de beste wil blijven.

Last minute werk

Charles Oliveira geen onbekende in het missen van gewicht. Hij miste gewicht met bijna 10 pond tegen Ricardo Lamas. Maar, zoals Tony Ferguson opmerkt, is het gevecht met Oliveira bijna last minute tot stand gekomen, dus het lijkt erop dat de Amerikaan verwacht dat de Braziliaan weer het gewenste gewicht niet zal halen.

Zelf doet Ferguson er alles aan om het juiste gewicht te bereiken. Via social media deelde hij dan ook foto’s van zijn aangepaste eet regime. ,,Aan het begin van dit trainingskamp heb ik een bewuste beslissing genomen om te vertrouwen op wat me hier heeft gebracht en de resultaten zijn verbluffend”, schreef Tony Ferguson.

Eet goed

,,Ik doe al meer dan 30 jaar aan sport. Mijn gewicht is goed en ik eet goed !!! Ik reken erop Oliveira en anderen zoals gewoonlijk te zwaar te blijken te zijn.” Ferguson komt na een TKO-verlies in de vijfde ronde tegen Justin Gaethje voor de tussentijdse lichtgewicht titel.

Oliveira heeft een winst record van zeven gevechten en behaalde een zeer indrukwekkende overwinning op Kevin Lee. Maar de boodschap van Ferguson is duidelijk, haal je gewicht of anders……

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page