Het is alles of niets dit weekend voor UFC-vedette Tony Ferguson – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Het is alles of niets dit weekend voor UFC-vedette Tony Ferguson

Het is alles of niets dit weekend voor UFC-vedette Tony Ferguson

Het is alles of niets dit weekend voor UFC-vedette Tony Ferguson

Tony Ferguson staat zaterdag tegenover Charles Oliveira tijdens UFC 256in Las Vegas. En dit kan een alles beslissende wedstrijd zijn voor de Amerikaan Ferguson.

Als wij collega vechter Daniel Cormier mogen geloven, hangt er voor Ferguson veel af van zijn gevecht met Oliveira. ,,’Het is een alles of niets situatie voor hem’, aldus Daniel Cormier.

Daniel Cormier zegt over het aanstaande gevecht van Tony Ferguson bij UFC 256. ,,Ferguson kan het zich niet veroorloven te verliezen van de Braziliaan”, zo beweert Cormier.

Het is alles of niets

,,Het is alles of niets voor Tony op dit moment. Hij heeft bewezen dat hij de beste is. Hij is de interim-kampioen geworden. Als je kijk naar zijn verleden, je ziet dat hij samen met alle anderen (topkandidaten) in de mix lijkt te zitten”, aldus Cormier.

,,Maar je kunt niet in de mix zijn als je verliest van Charles Oliveira, want nu begint hij te vechten tegen steeds meer jonge jongens die proberen een doorbraak maken in de divisie. Het is alles of niets voor Tony deze zaterdag”, sluit Cormier af.

Ontslag

Daar komt nog eens bij kijken dat de UFC recentelijk topvechter Yoel Romero zonder pardon op straat gooide. Deze week kondigde UFC-baas Dana White aan dat er nog zestig vechters de laan uitgaan. Om dit kracht bij te zetten, werd vandaag Rachael Ostovich de wacht aan gezegd.

De kans is aanwezig dat als Ferguson verliest, ook hij ruim baan moet maken.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page