UFC vindt op laatste moment vervanger voor belangrijk gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC vindt op laatste moment vervanger voor belangrijk gevecht

UFC vindt op laatste moment vervanger voor belangrijk gevecht

Het geluk zit de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC mee. Deze vond op het laatste moment een vervanger voor zaterdag.

Paul Felder zal als vervanger dienen voor Islam Makhachev in het niet titelgevecht tegen Rafael dos Anjos aanstaande zaterdag tijdens UFC Fight Night in Las Vegas. Zondagavond werd onthuld dat Makhachev zich terugtrok uit de wedstrijd en onmiddellijk ging de UFC op zoek naar een vervanger.

Voormalig kampioen

Deze is dus gevonden in Felder, hoewel hij dit gevecht binnen vijf dagen voor aanvang aangaat, traint hij dagelijks voor een triatlon. Dus moet Felder in vorm zijn en klaar om vijf ronden te vechten. Dos Anjos is de voormalige UFC lichtgewicht kampioen maar verloor de titel aan Eddie Alvarez.

Felder leed in zijn laatste gevecht een verlies tegen Dan Hooker in de headliner van UFC Auckland eerder dit jaar. De vechter kondigde destijds aan met pensioen te gaan, maar bleef openstaan ​​voor de juiste kans. Dat moment lijkt nu gekomen tegen Dos Anjos.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws