UFC opstootje: Kamaru Usman tergt Tyron Woodley, teken dat 'verdomde contract' Nieuws
Nieuws

UFC opstootje: Kamaru Usman tergt Tyron Woodley, teken dat 'verdomde contract'

UFC opstootje: Kamaru Usman tergt Tyron Woodley, teken dat 'verdomde contract'
UFC opstootje: Kamaru Usman tergt Tyron Woodley, teken dat 'verdomde contract'

Vecht Kamaru Usman binnenkort tegen UFC weltergewicht kampioen Tyron Woodley? Als de overeenkomst die Usman op sociale media heeft gepost wordt ondertekend, zal hij dat zeker niet na laten.

Usman voert campagne voor een kans op de titel van Woodley sinds hij afgelopen maand ex-kampioen Rafael dos Anjos versloeg in de Ultimate Fighter 28 Finale. UFC-president Dana White gaf aan dat de winst van Usman zeker zou helpen om tegen Woodley te vechten. En dit zou wel eens werkelijkheid kunnen worden.

Voorrang

Het voor de hand liggende gevecht om de titel op 170 pond, zou tussen Woodley en voormalig interim-kampioen Colby Covington zijn. White is echter niet echt blij met beide vechters, en zou Usman wel eens naar voren kunnen schuiven.

Usman plaatste vandaag een ondertekende overeenkomst voor een vijf ronden titelgevecht tegen Woodley online en riep Woodley op zijn handtekening te zetten, wat de laatste overigens nog moet doen.

Blessure

Woodley, zei maandag dat hij sowieso wil vechten in januari, februari of maart. Een handblessure die Woodley opliep in zijn titelverdediging tegen Darren Till tijdens UFC 228 afgelopen september, is echter nog steeds niet geheel genezen.

Of en wanneer het gevecht plaats zal vinden zal aankomende periode bekend worden. Meer nieuws volgt...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws