UFC lanceert App om te 'gokken' op vechters en wedstrijden Nieuws
Nieuws

UFC lanceert App om te 'gokken' op vechters en wedstrijden

UFC lanceert App om te 'gokken' op vechters en wedstrijden
UFC lanceert App om te 'gokken' op vechters en wedstrijden

Mixed martial arts promotor UFC lanceert zijn eerste live gok App, in een poging om te profiteren van de groeiende sport.

De UFC gok App biedt meer dan 50 mogelijkheden om te gokken, waaronder 20 nieuwe soorten realtime updates. Deze live of in-game weddenschappen zijn een lucratief, maar ze zijn minder gangbaar in MMA-vechten vanwege de vloeiende actie en veel van de statistieken zijn subjectief.

"In-game gokken is het snelst groeiende deel van de sport-gaming industrie", aldus Lawrence Epstein, chief operating officer van UFC. "Sommige dingen die we doen, zijn dingen die in het verleden zijn gedaan met betrekking tot UFC." De App heeft officiële gegevens van UFC, plus logo's, foto's en vechter bios, creëert een volledige reeks gokopties die gokoperators kunnen opnemen in hun apps en sportsbooks.

Live wedden

UFC volgt momenteel andere sporten in live weddenschappen. IMG Arena zei dat slechts 8% van de weddenschappen op UFC gedaan worden nadat de wedstrijd begint; bij tennis is dat 70%. Het Event Center wil dat naar een gelijk niveau trekken. De nieuwe opties omvatten zaken als het aantal neerhaalpogingen, of een vechter knock-out gaat, het totale aantal stoten en de hoeveelheid tijd die een vechter op de mat doorbrengt.

De App is ontwikkeld door IMG Arena, voorheen IMG Gaming, dat fungeert als tussenpersoon tussen sportorganisaties en gokbedrijven. De traditionele sportpartners zijn ATP World Tour van tennis en PGA Tour voor golf, en het werkt met meer dan 300 operators over de hele wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws