UFC kampioen Valentina Shevchenko heeft zin in tegenstander MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC kampioen Valentina Shevchenko heeft zin in tegenstander

UFC kampioen Valentina Shevchenko heeft zin in tegenstander
UFC kampioen Valentina Shevchenko heeft zin in tegenstander

Valentina Shevchenko heeft wel zin om een flink potje te knokken tegen Jennifer Maia . De laatste imponeerde afgelopen zaterdag in Las Vegas.

Jennifer Maia maakte zaterdag optimaal gebruik van een enorme kans in het co-main event op UFC Vegas 5. Nadat haar oorspronkelijke tegenstander minder dan twee weken geleden van uitviel, werd Maia uiteindelijk gekoppeld aan Joanne Calderwood.

Maia maakte snel werk van Calderwood nadat ze in de eerste ronde een armklem inzette. En nu lijkt het erop dat een indrukwekkende overwinning haar vruchten zal afwerpen met een eigen titel.

Naar het ziekenhuis

Calderwood die het gevecht accepteerde ondanks dat ze eerder een titelkans kreeg tegen regerend kampioen Valentina Shevchenko, werd later afgevoerd naar het ziekenhuis.

"Ja, dat is het gevecht", bevestigt UFC-president Dana White dat Maia de volgende kans krijgt op Shevchenko's titel tijdens de persconferentie na het gevecht. "Ik heb veel respect voor Joanne Calderwood, ze heeft hard gewerkt. "

Serieus

"Zij nam haar carrière heel serieus en is weer op de rails sinds ze naar Vegas verhuisde. Jennifer zag er vanavond verdomd goed uit, dus het is logisch dat zij en Valentina vechten," vervolgt White.

Binnen enkele seconden nadat Maia haar hand had opgestoken, haalde Shevchenko snel de trekker over via een twitter post aan de nieuwe nummer 1 van de divisie.

Niet te stoppen

'Tot ziens, Jennifer Maia', schreef Shevchenko op Twitter. Shevchenko is een ontmoedigende taak voor iedereen om aan te pakken. Vooral gezien het feit dat de enige persoon die haar versloeg in de UFC, tweevoudig kampioen Amanda Nunes is.

Dat gezegd hebbende, is Maia zeker klaar om zichzelf te testen tegen Shevchenko met een kans om nog een keer van streek te maken, net als haar overwinning op Calderwood op zaterdagavond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws