UFC Kampioen Khabib tikt groot aantal miljoenen binnen MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Kampioen Khabib tikt groot aantal miljoenen binnen

UFC Kampioen Khabib tikt groot aantal miljoenen binnen
UFC Kampioen Khabib tikt groot aantal miljoenen binnen

UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov was naar verluidt de "meest succesvolle" atleet in Rusland. Onder de 40 die meer 16,5 miljoen verdiend in 2019-2020.

Forbes meldde dat Khabib Nurmagomedov in totaal 16,5 miljoen verdiende voor het fiscale jaar dat eindigde in april 2020. De Forbes-ranglijst combineert de verdiensten van de atleten of beroemdheden plus factoren in hun sociale media-profiel.

Nu Nurmagomedov meer dan 20 miljoen volgers op Instagram heeft, plaatste dit hem bovenaan de lijst in combinatie met zijn verdiensten. Waaronder het geld dat hij verdiende in de UFC, plus sponsoring en als spreker op conferenties.

Groot verdiener

Volgens het Forbes rapport brengt Nurmagomedov ook ongeveer $ 300.000 in rekening. Dit voor zijn rol als spreker en dat het geld dat hij daar mee verdiende. Dit werd meegerekend in zijn totale verdiensten. Zijn gevecht tegen Dustin Poirier bij UFC 242 in september 2019 maakt ook een groot deel van zijn verdiensten uit.

Omdat dat evenement in Abu Dhabi plaatsvond, werden de salarissen niet officieel vrijgegeven. Maar als het rapport van Forbes klopt, verdiende Nurmagomedov alleen al meer dan 10 miljoen. En dat voor zijn gevecht tegen Poirier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws