UFC: Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje pas einde zomer MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC: Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje pas einde zomer

UFC: Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje pas einde zomer
UFC: Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje pas einde zomer

Het geplande gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje zal naar verwachting niet eerder dan september dit jaar zijn. Dus niet tijdens een van de UFC Fight Island events

De UFC sloot een overeenkomst van vijf jaar met de Verenigde Arabische Emiraten om evenementen te promoten. Nog voordat de coronaviruspandemie een serieuze stop op het sportschema zette.

"Fight Island" is opgezet als een tijdelijke oplossing voor reisverboden die voorkomen dat internationale vechters de VS binnenkomen.

Twee weken van gevechten

De UFC start vanaf 11 juli op Yas Island, de locatie van drie eerdere evenementen, om een ​​event reeks van twee weken te beginnen. Verwacht werd dat Khabib en Gaethje op een van UFC Fight Island events zou plaatsvinden.

UFC baas Dana White zette geen tijdlijn neer voor de wedstrijd. Wel maakte White bekend dat het pas september wordt dat de wedstrijd tussen Khabib en Gaethje plaatsvindt (19 september).

Veel geld

Een van de redenen kan zijn dat verwacht wordt dat er dan weer publiek aanwezig zal kunnen zijn. Een gevecht zoals tussen Khabib en Gaethje zal veel ticket geld op leveren.

White heeft eerder gezegd dat Nurmagomedov zich ertoe verbindt om in september terug te keren, verder in lijn met een mogelijke tijdlijn van 19 september.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws