UFC-kampioen Khabib is de meest succesvolle atleet van Rusland Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Khabib is de meest succesvolle atleet van Rusland

UFC-kampioen Khabib is de meest succesvolle atleet van Rusland
UFC-kampioen Khabib is de meest succesvolle atleet van Rusland

Het prestigieuze magazine Forbes heeft de Russische MMA-vechter en UFC-kampioen benoemd als de meest succesvolle atleet van Rusland.

Khabib Nurmagomedov, die niet eens de Top 10 op de lijst van vorig jaar haalde, is nu de meest succesvolle atleet van Rusland en staat op nummer 1 met $ 11,5 miljoen in de 2019 ranglijst van Forbes.

Het grootste deel van dat succes kwam ongetwijfeld uit een zeer productief 2018. Na het veroveren van de vacante lichtgewichttitel in een vijfronde ravotten over Al Iaquinta, scoorde Khabib afgelopen oktober een succesvolle titelverdediging tegen Conor McGregor.

Plek verzekerd

Binnenkort staat Khabib tegenover UFC interim-kampioen, Dustin Poirier. Hun pay-per-view headliner staat gepland voor UFC 242 in september in Abu Dhabi. In het geval dat Khabib Poirier verslaat dan zou hij wel eens een gevecht tegen Tony Fergson kunnen krijgen aan het einde van het jaar.

Mocht Khabib ook dan succesvol zijn dan lijkt zijn positie bij Forbes en haar ranglijst verzekerd. Forbes het Amerikaanse equivalent van de Nederlandse Quote die jaarlijks vaderlands rijkste rangschikt heeft er dan zeker een blijvertje bij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws