UFC heeft nieuwe event locatie als Las Vegas op slot blijft Nieuws
Nieuws

UFC heeft nieuwe event locatie als Las Vegas op slot blijft

UFC heeft nieuwe event locatie als Las Vegas op slot blijft
UFC heeft nieuwe event locatie als Las Vegas op slot blijft

Na een aantal succesvolle events in corona tijd kijkt de UFC verder.

UFC president Dana White heeft aangegeven dat hij blij is dat de gehouden UFC events in Jacksonville, Californië zonder kleerscheuren zijn verlopen. De tijdelijke locatie de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville laat de organisatie achter zich.

"Het voelt goed. Ik ben blij dat ik het achter de rug heb ', zei White op de persconferentie zaterdag na de strijd tijdens UFC op ESPN 8. Zaterdag wilde ik dat deze week voorbij zou zijn. Het was op alle mogelijke manieren succesvol. Ik voel me er goed bij. "

UFC klaar voor volgende stap

"Niemand is ziek geworden. Hopelijk is dat het geval. Er zijn geen garanties in het leven, maar hopelijk is dat het geval als we allemaal naar huis gaan. Het was een geweldig evenement, het was een geweldige week … Ik ben echter klaar om naar huis te gaan. "

Het komende schema lijkt op zijn best voorlopig. De kaart die voor 23 mei was gepland, werd geschrapt, maar is voor 30 mei '100 procent' volgens White. De gewenste locatie blijft de UFC Apex in Las Vegas, maar Nevada en zijn atletische commissie moeten nog een beslissing nemen over de hervatting van vechtsporten in de staat. Mocht deze dicht blijven wijkt de UFC uit naar Arizona welke open gegaan is voor events.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws