Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC doet in februari 2019 Tsjechië aan

UFC doet in februari 2019 Tsjechië aan

UFC doet in februari 2019 Tsjechië aan
Niet Londen, maar Praag wordt de eerste Europese datum van de UFC in het komende kalenderjaar. Zo organiseert de UFC op 24 februari een Fight Night in de Tsjechische hoofdstad.

Een stevige concurrent voor de Duitse plaats in de UFC-kaderkalender staat op de mat: de Tsjechische Republiek. Al jaren houden regionale en nationale evenementen uitverkochte events in Praag, en nu wil de UFC deze markt gaan claimen. De Tsjechische media berichtten donderdag over de plannen van de UFC, die nog geen officiële aankondiging hebben gepubliceerd, maar hebben al een subpagina van hun officiële website voor het evenement gemaakt.

De Tsjechische Republiek wordt het tiende Europese land dat een UFC-evenement organiseert. Het evenement vindt plaats in de O2 Arena in Praag, die plaats biedt aan 18.000 mensen en meestal wordt gebruikt door de Praagse ijshockeyclub HC Sparta Praag. Gevechten voor de UFC Fight Night zijn nog niet aangekondigd.

Debuut

Het evenement zal ongetwijfeld een paar UFC-debuten van Tsjechische afkomt herbergen en de voormalige UFC middengewicht Karlos Vemola, die 14 van de 15 gevechten heeft gewonnen zal vermoedelijk zijn opwachting maken. Het evenement zou ook interessant moeten zijn voor meerdere UFC-vechters uit Europa en vooral Duitsland.

Bekijk ook

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...