Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC doet in februari 2019 Tsjechië aan

UFC doet in februari 2019 Tsjechië aan

UFC doet in februari 2019 Tsjechië aan
Niet Londen, maar Praag wordt de eerste Europese datum van de UFC in het komende kalenderjaar. Zo organiseert de UFC op 24 februari een Fight Night in de Tsjechische hoofdstad.

Een stevige concurrent voor de Duitse plaats in de UFC-kaderkalender staat op de mat: de Tsjechische Republiek. Al jaren houden regionale en nationale evenementen uitverkochte events in Praag, en nu wil de UFC deze markt gaan claimen. De Tsjechische media berichtten donderdag over de plannen van de UFC, die nog geen officiële aankondiging hebben gepubliceerd, maar hebben al een subpagina van hun officiële website voor het evenement gemaakt.

De Tsjechische Republiek wordt het tiende Europese land dat een UFC-evenement organiseert. Het evenement vindt plaats in de O2 Arena in Praag, die plaats biedt aan 18.000 mensen en meestal wordt gebruikt door de Praagse ijshockeyclub HC Sparta Praag. Gevechten voor de UFC Fight Night zijn nog niet aangekondigd.

Debuut

Het evenement zal ongetwijfeld een paar UFC-debuten van Tsjechische afkomt herbergen en de voormalige UFC middengewicht Karlos Vemola, die 14 van de 15 gevechten heeft gewonnen zal vermoedelijk zijn opwachting maken. Het evenement zou ook interessant moeten zijn voor meerdere UFC-vechters uit Europa en vooral Duitsland.

Bekijk ook

Jon Jones krijgt langverwachte rematch met Alexander Gustafsson bij UFC 232

Youtube Jon Jones is officieel verwijderd uit de schorsingslijst van de California State Athletic Commission ...

UFC-vechter Jon Jones ‘slaat terug’ naar met kinderporno gepakte journalist

Afgelopen week werd vechtsportjournalist Iian Kidd ontmaskert, hij bleek veroordeeld te zijn voor het bezit ...

VIDEO: Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor aangevallen door woeste fans

UFC 229 vechtpartij: ‘Khabib krijgt uitstel voor hoorzitting’

Het lijkt erop dat UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov ook uitstel heeft gekregen in zijn ...