UFC doet in februari 2019 Tsjechië aan Nieuws
Nieuws

UFC doet in februari 2019 Tsjechië aan

UFC doet in februari 2019 Tsjechië aan
UFC doet in februari 2019 Tsjechië aan

Een stevige concurrent voor de Duitse plaats in de UFC-kaderkalender staat op de mat: de Tsjechische Republiek. Al jaren houden regionale en nationale evenementen uitverkochte events in Praag, en nu wil de UFC deze markt gaan claimen. De Tsjechische media berichtten donderdag over de plannen van de UFC, die nog geen officiële aankondiging hebben gepubliceerd, maar hebben al een subpagina van hun officiële website voor het evenement gemaakt.

De Tsjechische Republiek wordt het tiende Europese land dat een UFC-evenement organiseert. Het evenement vindt plaats in de O2 Arena in Praag, die plaats biedt aan 18.000 mensen en meestal wordt gebruikt door de Praagse ijshockeyclub HC Sparta Praag. Gevechten voor de UFC Fight Night zijn nog niet aangekondigd.

Debuut

Het evenement zal ongetwijfeld een paar UFC-debuten van Tsjechische afkomt herbergen en de voormalige UFC middengewicht Karlos Vemola, die 14 van de 15 gevechten heeft gewonnen zal vermoedelijk zijn opwachting maken. Het evenement zou ook interessant moeten zijn voor meerdere UFC-vechters uit Europa en vooral Duitsland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws